Veure tota la programació
Programació > Temporada 2017-2018 (octubre-gener) > Teatre

Mrs. Brownie

Teatre Nu


Un titella gegant, una actriu esplèndida i un mestre de cerimònies tronat. Alhora, una diva de la música negra, una cantant i un pianista.

01/12/2017 20:30 h
comprar entrades


Preus: 14,00 € anticipada, 16,00 € a taquilla

Lloc: Teatre Cal Bolet 122 localitats

Teatre Nu i l’actriu i cantant Laura Guiteras sumen esforços per presentar-nos Mrs. Brownie.

Una obra en la qual el llenguatge actoral, la manipulació d’objectes i la cançó es combinen en mans dels intèrprets: Mrs. Brownie, Laura Guiteras i Abel Boquera.

Tots tres ens desgranaran la història d’aquesta diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic pianista, i de la jove que en té cura, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.

A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat, Mrs Brownie mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Una oportunitat única per veure en acció una Laura Guiteras dotada d’un enorme talent per a la manipulació, la cançó i la improvisació.
 
FITXA ARTÍSTICA: 
Idea Original Laura Guiteras
Direcció i dramatúrgia Víctor Borràs 
Escenografia i titelles Martí Doy
Interpretació i música original Laura Guiteras i Abel Boquera
 
50% dte amb el Carnet d’amic 


Durada: 55 minuts

Més informació:
http://www.teatrenu.com/portfolio-posts/mrs-brownie/

Després de la funció, tertúlia amb l’equip actoral. Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana. Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.


Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedès

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2017 Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS