Veure tota la programació
Programació > Temporada 2017-2018 (octubre-gener) > Música

Tast de cambra 1 de l'OCP. Les Suites per a violoncel de Bach (III)

Amat Santacana, violoncel


L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format. Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès.

21/10/2017 19:00 h
 


Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

Lloc: Auditori de Vinseum

Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori. Una proposta de música de cambra de petit format per a les tardes de dissabte que es complementa amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.

Darrer concert del cicle.

Les sis Suites per a violoncel de Bach estan considerades com les obres de referència per aquest instrument.  Avui en dia encara destil·len una modernitat i vigència que transcendeixen els gairebé 300 anys que han passat des de la seva creació.

Aquest serà el darrer concert del cicle que completarà la totalitat de les sis suites de Bach.  El vilafranquí Amat Santacana va ser l’encarregat d’obrir-lo i ara també serà l’encarregat de fer el tancament interpretant la quarta i la sisena.

Santacana és un dels violoncel·listes més destacats de la seva generació,  format en alguns dels conservatoris més rellevants d’arreu d’Europa. És destacable que tot i ser un músic jove té una trajectòria llarga i destacada i ha actuat en algunes de les sales més prestigioses tant en solitari com amb el Quartet Qvixote, del qual n'és membre-fundador.

FITXA ARTÍSTICA:
Violoncel Amat Santacana 


Durada: 1h

Més informació:
http://www.ocpenedes.com/

Col·laboren

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2018 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS