Veure tota la programació

Notícies

PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA!

30/11/2018

Presentació de la nova temporada d'espectacles a Cal Bolet!

Amics i amigues el dilluns dia 10 de desembre a les 20h al Teatre Cal Bolet tindrà lloc l'acte públic de presentació de la nova temporada d'espectacles d'adults i familiars, de febrer a juny'19, del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal. 

Durant la gala conduïda per l'actor penedesenc Biel Duran gaudirem de les actuacions en directe de l'Anna Roig & l'Àlex Cassanyes amb la presentació del seu nou espectacle La Tendresse i del cantautor Joan Rovira, entre d'altres. 

A l'apartat d'entrevistes comptarem amb la presència de Joan Yago, coautor de l'obra Ovelles de la Flyhard Produccions, a més d'actors, actrius i companyies que participaran a la nova temporada d'espectacles. 

L'alcalde de Vilafranca Pere Regull i el regidor de cultura Raimon Gusi, acompanyats d'alguns regidors de l'equip de govern, assistiran a l'acte obert al públic, on com ja és habitual hi haurà un sorteig d'entrades i d'un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l'Auditori. La gala clourà amb una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

RESERVEU-VOS LA DATA!

 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS