Veure tota la programació

Notícies

Festa de presentació d'espectacles familiars

01/08/2018


El diumenge 16 de setembre, a les dotze del migdia, al parc del Tívoli de Vilafranca acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars organitzada conjuntament pel Servei de Cultura de l’Ajuntament i per la Xarxa de Vilafranca.

La festa comptarà amb l'espectacle Clap! de la Sidral Brass Band però prèviament, a les onze del matí, es farà un esmorzar de coca amb xocolata per a totes les nenes i nens. 

Serà en el transcurs de la festa, conduïda pel periodista vilafranquí Ernest Gili, que es donaran a conèixer els espectacles adreçats al públic familiar que es programaran entre octubre del 2018 i gener del 2019, i fins i tot s’avançaran els espectacles que programa la Xarxa fins al maig de 2019. També es sortejaran entrades entre el públic assistent. 

Sinopsi:
En Clap, un extraterrestre vingut d’un asteroide llunyà, descobreix la música per primer cop quan aterra al mig d’un concert. 
Ha vingut per una missió molt important i que a la vegada és el seu somni: poder volar. Ho aconseguirà? 

La Sidral Brass Band és una formació que neix entre notes musicals i vinyes de l’Alt Penedès i que ha recorregut places, carrers i festivals d’arreu d’Europa amb la seva música. 

No falleu! Us esperem! 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2018 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS