Veure tota la programació

Notícies

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori tanca la temporada amb 24.648 espectadors

11/07/2018


El Teatre Cal Bolet i l’Auditori ha finalitzat la temporada 2017/18 amb un total de 24.648 espectadors. D'aquests, 10.592 han gaudit de la programació professional estable de música, teatre, dansa i de familiars. 
Pel que fa als espectacles de la programació educativa, s'ha registrat una assistència de 14.056 espectadors als diferents programes: Mostra de Teatre, Escena Jove, Cantània, Sona a cinquè! i Anem al Teatre de la Diputació.

Programació professional
La temporada estable 17-18  ha presentat 54 espectacles, d’adults 41 representacions i 13  funcions de familiars. Una àmplia oferta d'espectacles de tots els gèneres, com ara teatre, música clàssica, música amplificada, dansa, circ, òpera, clown i màgia.  

La mitja d’espectadors ha estat de 196 per funció que representa un 71,16% d’ocupació.

La venda anticipada, a taquilla i per internet augmenta any rera any, ja que la temporada 2016-2017 era del 76,51% i en aquesta temporada és del  85,38% sobre el total d’entrades venudes. Una xifra que s’incrementa al 86,6% en els espectacles de la programació d’adults. 
Pel que fa a les entrades comprades en el marc de la modalitat d’abonaments han estat de 1810, unes 609 entrades més que la temporada passada. Els abonaments que s’ofereixen contemplen diferents opcions i permeten amplis descomptes adaptats a les necessitats del públic.

També ha augmentat la xifra d’amics i amigues de Cal Bolet i l’Auditori que ja arriba a 3.840 persones

Per concloure, 248 persones en risc d’exclusió social amb gaudit de l’oferta d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori gràcies al programa Apropa Cultura. 

La programació de la temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori  ha estat organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i la de la programació familiar ha estat coorganitzada amb La Xarxa de Vilafranca. 

Ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona. També ha comptat amb la col•laboració de l’Agrícol, l’EMM M. Dolors Calvet, Pinord, VINSEUM, La Taverna de Vinseum, Recomana, La Biblioteca Torras i Bages, Forcat, les llibreries La Cultural i l’Odissea. La seva col·laboració ha fet possible la qualitat, varietat i accions de suport a la programació de tots els nostres espectacles, activitats i programes. Dos dels espectacles han estat organitzats dins del marc del VilaPensa. 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS