Veure tota la programació

Notícies

Assaig tècnic obert de Lifespoiler

12/04/2018


El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig tècnic obert de l'obra Lifespoiler de  la companyia Flyhard Produccions el proper dijous 19 d'abril, a les 7 de la tarda, al Teatre Cal Bolet. 

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic que requereix una inscripció prèvia a espectacles@vilafranca.cat. L'assaig té un aforament limitat i per assistir-hi caldrà haver rebut la disponibilitat de plaça. 

L'acte comptarà amb la presència dels intèrprets Clara Cols, Vicky Luengo i de Sergio Matamala de Flyhard Produccions que podran interactuar en algun moment amb el públic assistent.  La durada aproximada prevista és d'1 hora.

L'assaig tècnic obert pretén mostrar el treball realitzat per l'equip tècnic i actoral  i, també, l’adaptació de l’obra als espais del teatre Cal Bolet.

L'obra Lifespoiler, amb les entrades exhaurides, es representarà el divendres 20 d'abril a les 20.30h al Teatre Cal Bolet.


Enllaç a http://espectacles.vilafranca.cat/356/1/teatre/lifespolier-entrades-exhaurides/

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament Vilafranca del Penedés

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

Amb la col·laboració de:

Aparcaments saba

© 2019 Ajuntament de Vilafranca del Penedés. Regidoria de Cultura. C/ L’Escorxador, 19-21 - 08720 Vilafranca del Penedès  -   CIF P-0830600-C  -   emailEmpresa
Avís legal  |  Política de privacitat  |  RSS